15. juli 2018

På julemarked i Europa – 4 gode tilbud

Tag på et hyggeligt julemarked til spotpris

For mange danskere er december også hyggelige julemarkeder rundt om i Europa. Det er en tradition, der bliver mere og mere populær og noget hele familien kan samles om.

Vi har fundet 4 gode tilbud hos Travelbird, der giver dig jul for alle pengene.

Julemarked i Budapest – fra kr. 1.509,-

Book 2, 3, 4 eller 5 overnatninger på dejlige 4-stjernede Leonardo Hotel med morgenmad og fly tur/retur inkluderet.

I Budapest fejrer man fra slutningen af november julen i stor stil. Det er især på Vorosmarty Pladsen, der er liv og glade dage med farverige boder, som sælger alt fra julepynt til lækkerier til ganen. Du får en rejseguide (en app) med i prisen. Book eller se mere om rejsen her.

Julestemning i London – fra kr. 1.119,-

Dette tilbud inkluderer 2, 3 eller 4 overnatinger på det centrale Columbia Hotel med morgenmad og fly tur-retur inkluderet.

London er juleshopping så det basker. Overalt er der pyntet op, og som altid er det stormagasinet Harrods, der fører an i løjerne. Du skal selvfølgelig også besøge Winther Wonderland i Hyde Park, der byder på underholdning og juleboder. Du får en rejseguide (en app) med i prisen. Book eller se mere om rejsen her.

Julemagi i Bruxelles – fra kr. 1.539,-

Du får 2 eller 3 nætter på skønne Ibis Styles Bruxelles Centre Stephanie med morgenmad og fly tur-retur inkluderet i prisen.

I Bruxelles kan du opleve Winter Wonders Brussels 2017, der er med sin længde på 2,5 kilometer er et af Europas største og mest imponerende julemarkeder. Book eller se mere om rejsen her.

Julemarked i Krakow – fra kr. 869,-

Snup 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i historiske Krakow, der er kendt sine gode julemarkeder. Fly og centralt hotel er inkluderet i prisen.

Den store plads Rynek Glowny i hjertet af Krakow er centrum for begivenhederne i julen. Her finder du et kæmpe julemarked, hvor du kan smage på lækkerier og købe f.eks. håndlavet julepynt. Book eller se mere om rejsen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*