22. oktober 2018

Oplev Cuba og Mexico på samme ferie – fra kr. 14.069,-

Superpris - spændende rundrejse med alt inkluderet

Skønne Caribien venter på jer. På denne rejse skal I både opleve spændende Cuba og pragtfulde Playa del Carmen i Mexico, hvor I har mulighed for at tage på uforglemmelige udflugter til gamle mayaruiner.

I begynder rejsen på Cuba, der må være enhver eventyres drømmerejsemål. Det spændende land er fuld af anderledes oplevelser, der kun findes her. På Cuba starter I i fantastiske Havana med de farvestrålende kolonihuse og gamle amerikanerbiler. I skal på udflugt til den smukke Viñalesdal, før I tager videre til Cienfuegos. Opholdet på Cuba slutter i rolige Trinidad, der er en rejse tilbage i tiden.

I skal bo i de såkaldte Casa Particular, hvor I kommer rigtig tæt på cubanerne. I både Havana og Trinidad har I en guidet byvandring med i prisen.

Fra Cuba flyver I nu til Mexico, hvor I skal bo på lækkert 4-stjernet hotel i Playa del Carmen. Det er det perfekte sted at fordøje indtrykkene, men også på Yucatán-halvøen er der store oplevelser. Der er en udflugt til fantasiske Chichen Itza inkluderet.

I Playa del Carmen bliver der masser af tid til at slappe af, men i og omkring byen er der masser af aktiviteter og seværdigheder. I bookingprocessen har I mulighed for at tilkøbe flere udflugter.

Inkluderet i prisen

• Fly fra Billund, Aalborg, Hamborg eller København til Havana og hjem fra Cancún
• 7 overnatninger på Casa Particular i Havana, Cienfuegos og Trinidad på Cuba
• 7 overnatninger på 4-stjernede Hacienda Paradise Boutique Hotel i Playa del Carmen
• Daglig morgenmad
• 4 udflugter (se hvilke) – der kan tilkøbes flere udflugter i bookingprocessen
• Al transport
• Fly fra Cuba til Mexico
• Lokale guider

Pris: fra kr. 14.069,-


Dette tilbud er udbudt af det populære rejsesite Travelbird. Tilbuddet gælder indtil udsolgt og prisen vil ændre sig i takt med at rejserne bliver solgt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*