21. februar 2019

Også Spanien hitter

Øst eller vest? Der er ikke helt enighed blandt rejsebureauerne omkring, hvor danskerne tager hen til sommer. Eller også er vi bare så vilde med at rejse, at alle rejsemål oplever en stigende interesse hos danskerne.

Vi har tidligere skrevet, at nogle rejsebureauer satser på Grækenland, der bestemt er et land som danskerne efterspørger. Men nu meddeler Star Tour om en kraftig stigning i antallet af solgte rejser til Spanien. 4 ud af 10 danskere vælger at holde sommerferie i det klassiske ferieland, hvor lækre strande og gastronomi i topklasse venter.

Men det er ikke kun derfor vi tager til Spanien, mener Nicolai Johnsen fra Star Tour. Han mener, at danskerne ser landet som et trygt og sikkert rejsemål. Det er især rejserne til Ibiza, der bliver revet væk. Star Tour har solgt 40 % flere rejser til den trendy ø, og man har nu fordoblet antallet af flyafgange til paradiset.

Her på solstrandsommer.dk kan vi kun medgive, at Spanien er et fremragende valg, hvis sommeren skal bruges i solen med fødderne plantet i det bløde sand, mens en velfortjent sundowner bliver skyllet ned.

Synes du også det lyder skønt, så læs meget mere om en stribe af de bedste spanske rejsemål her på siden:

Ibiza
Mallorca
Formentera
Costa del Sol
Gran Canaria
Fuerteventura

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*