22. juni 2018

Nick og Rebekah: Der er mere i livet end et 9-17 job

Sydafrika er første stop på familiens to år lange rejse

“Vi vil gerne vise dem, at der er mere i livet end at gå i skole, på college og universitetet for derefter få et 9-17 job – der ligger jo en hel verden derude og venter”, siger 36-årige Rebekah til Daily Mail.

Sammen med hendes mand Nick og deres to døtre, er de netop taget af sted på en to år lang rejse. Primært for at vise pigerne, at der er alternativer til den hverdag som langt fleste i Vesten har, men også for at lære dem om livets skole.

Kitty og Darcy på henholdsvis seks og ni år er taget ud af deres skole i to år for at rejse jorden rundt, og det engelske par har ingen betænkeligheder ved, at de må undvære den almindelige undervisning. De er helt klar over, at hvert skoleår er vigtigt, men pigerne er gode til at følge med i undervisningen og familien har fået materialer med på rejsen.

Nick og Rebekah mener også, at de har mulighed for at lære en masse ting undervejs. “Pigerne møder andre kulturer, og de vil få en masse erfaring mht. valuta, geografi og planlægning på rejsen. Desuden skal vi skrive dagbøger og lære om de steder, vi kommer til”, fortæller det engelske par.

I Uganda bliver der også tid til at arbejde som frivillige på en skole for udsatte børn, og også den oplevelse kan være gavnlige for Kitty og Darcy, mener Nick og Rebehah: “Det er vigtigt for pigerne at sætte pris på det vi har – det finder de ud af, når vi møder mennesker, som ikke har så meget”.

På råd fra andre, der har været afsted i længere tid, har familien oprettet en blog på internettet. “Vi hører fra andre, at en blog ikke kun er godt for dem derhjemme, men også for at vi selv får sat ord på de ting, vi oplever. Senere, vil sådan en blog være uvurderlig for os”, mener Nick og Rebekah.

Første stop på rejsen er Sydafrika og herefter går turen ellers jorden rundt med planlagte stop i Uganda, Zanzibar, Indien, Thailand, Singapore, Australien, New Zealand, Fiji, USA, Costa Rica og Caribien.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*