22. juni 2018

Kampen om Grækenland

Mens medier og rejseeksperter udpeger nye og trendy rejsemål i 2016, så har to af Danmarks største charterbureauer, Apollo Rejser og Bravo Tours, fokus et helt andet sted.

Nemlig i Grækenland som begge forudser bliver et hit hos danskerne i sommeren 2016. Bravo Tours har udvidet på Santorini og fremhæver de mindre autentiske øer i det græske øhav, men den største nyhed er tre nye rejsemål på fastlandet.

Kalamata, Topo/Nafplio og Costa Navarino er stort set ukendte hos danskerne, og Bravo Tours kan som eneste charterbureau tilbyde de tre destinationer.

Hos Apollo Rejser kalder man sig Danmarks største arrangør af rejser til Grækenland, og bureauet kan præsentere hele ni nyheder i det græske. Nogle af dem er Symi, Tilos, Paxos og ikke mindst Kefalonia, som kun Apollo har i programmet.

Det er selvfølgelig også blevet til nye koncepthoteller i Parga og på Korfu. Netop koncepthoteller er hot lige nu, og Star Tour kan som noget nyt tilbyde wellneskonceptet Robinson, der også har hoteller i Grækenland. Robinson har primært aktive familier som målgruppe.

Søger du rejser til Grækenland, så har udvalget aldrig været større end nu. det er bare med at komme i gang med at planlægge din sommer på de skønne græske strande.

Book hotel i Grækenland med prisgaranti

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*