21. februar 2019

Hotel på Ibiza – her er de bedste steder

Lækre hoteller på Ibiza for enhver pengepung

hotel på ibiza

Find det perfekte hotel på Ibiza her. Den hvide ø bugner af lækre overnatningssteder, og det kan være svært at vælge, hvor man skal bo. Vi hjælper dig på vej og præsenterer her 11 hoteller, der alle er håndplukkede og enten anbefalet af førende rejsesites og/eller får gode anmeldelser på bl.a. Tripadvisor.

Hostal Cala Boix

Det skønne hostal er et fund til prisen. Beliggenheden oppe over Cala Boix giver havudsigt fra nogle af de lyse og farverige værelser (nogle med balkon). Der er kun 50 meter til stranden og pinjetræer giver skygge i den dejlige have, hvor poolen frister til en en dukkert. Hostal Cala Boix ligger et godt stykke fra Ibiza By, men vil være perfekt til det forelskede par.

Book Hostal Cala Boix >

 

Apartementos El Puerto

Der er ikke noget fancy over El Puerto i Ibiza By. Til gengæld er hotellet funktionelt og ligger perfekt for natteravnene, der vil have gode barer, klubber og restauranter i nærheden. El Puerto har pool og værelser med køkken samt gratis wifi i lobbyen.

Book Apartementos El Puerto >

 

Hard Rock Hotel

Hard Rock hotel er kun for voksne over 18 år, der her kan boltre sig i lækre og stilrene omgivelser. Værelserne er lyse og du finder to pools og en beach bar på Playa d’en Bossa med lækkert chilloutområde. Der er ugentlige koncerter på Hard Rock, hvor hotellets gæster har gratis adgang.

Book Hard Rock Hotel >

 

Apartementos Marina Playa

Moderne og indbydende lejligheder ved Es Puet Beach i San Antonio. Marina Playa er holdt i blå og hvide nuancer og fremstår hipt og smart. Rummelige lejligheder med gratis wifi. Du finder en dejlig pool med store solsenge og loungeområder. Bar, pub og restaurant er tilknyttet stedet. Marina Playa er et adult only hotel.

Book Marina Playa >

 

Apartementos Arlanza

For jer, der vil bo tæt på Playa d’en Bossa til en rigtig god pris. Arlanza tilbyder enkle lejligheder med gratis wifi. Du bor dør om før med Bora Bora Beach Bar og har kun 300 meter til stranden. Arlanza skal vælges for sin beliggenhed midt i smørhullet med barer og klubber.

Book Apartementos Arlanza >

 

Apartementos Bora Bora

Bora Bora tilbyder moderne lejligheder et stenkast fra Playa d’en Bossa. Den berømte Bora Bora Bar ligger lige ved siden af, og dette lejlighedshotel er ideelt hor partyfolket. Her bliver arrangeret events og atmosfæren er ungdommelig. Bora Bora tilbyder desuden pool og gratis wifi i lobbyen.

Book Apartementos Bora Bora >

 

Tropicana Coast

Populært og anmelderrost hotel i art deco stil ved Playa d’en Bossa. Bor du her, er du sikker på at være med på beatet hos Ibizas hippe besøgende. Tropicana er kun for voksne og har en pool, store solsenge og bar/lounge. Der er gratis wifi.

Book Tropicana Coast >

 

Ibiza Sun Apartments

Lækkert moderne lejlighedshotel i minimalistisk stil. Ibiza Sun er holdt i lyse farver og her finder du flotte værelser med bl.a. gratis wifi. Her er to pools og store solsenge. Ved poolen er der bar og hotellet tilbyder bl.a. også spa og fitnesscenter. Ibiza Sun får rigtig gode anmeldelser fra tidligere gæster.

Book Ibiza Sun Apartments >

 

Gran Sol Ibiza

Her får du rigtig meget for pengene. Gran Sol Ibiza ligger i San Antonio og får gode anmeldelser. Hotellet er på top 10 på Tripadvisor og så er det overraskende billigt. Gran Sol har gode rummelige værelser, swimmingpool og en dejlig have. Gratis wifi og 200 meter til stranden.

Book Gran Sol Ibiza >

 

Ca Sa Vilda Marge

Lækkert boutiquehotel i San Juan. Et godt stykke til stranden, men i smukke omgivelser. Morgenmad og gratis wifi er inkluderet i prisen. Ca Sa Vilda er opført i en gammel landejendom og her forener man det rustikke med det mondæne. Lille pool, hvor du finder bar og loungesenge.

Book Ca Sa Vilda Marge >

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*