22. juni 2018

Her er det varmt i oktober

Vi viser dig vej til varmen

Oktober er også den måned, hvor efterårsferien ligger. Det grå og triste vejr har ramt det meste af Europa, men flere steder i Middelhavet er det stadig dejlig varmt og solrigt, og den slags vejr kan du også finde længere væk fra Danmark. Få inspiration til varme rejsemål i oktober.

Cypern

Oktober er en rigtig god måned at besøge Cypern. Øen i det østlige middelhav er først og fremmest superdejlige strande, og så kan du opleve Cypern, når alle de andre turister er taget hjem. Forvent 25° C til 28° C og ca. 20 mm regn i oktober. Fly, hotel og pakkerejser til Cypern.

Las Vegas – USA

Den værste sommerhede er ovre i oktober og du kan opleve spillebyen Las Vegas ved mere behagelige temperaturer. Las Vegas ser umiddelbart lidt forloren ud, men byen har faktisk glimrende udflugtsmuligheder i omegnen. Temperaturen ligger på 27° C til 29° C i oktober, der kun får ganske få dråber regn. Fly, hotel og pakkerejser til Las Vegas.

Rom – Italien

Rom er en by, man aldrig bliver færdig med. Sommermånederne er ulideligt varme til en storbyferie, så vælg oktober, hvis du også vil se Colosseum og Peterskirken, når du ikke lige spiser lækker mad og drikker god vin som Rom selvfølgelig også er kendt for. I oktober ligger temperaturen på 22°  C til 24° C og der falder ca. 35 mm regn. Fly, hotel og pakkerejser til Rom.

Mauritius

Oktober ligger mellem den varme sommer og den fugtige og forholdsvis våde vinter. Det er med andre ord en perfekt måned at besøge paradisøen i det indiske ocean, der byder på skønne strande og glimrende mad. Forvent 24° C til 26° C i oktober, hvor der falder ca. 50 mm regn.
Fly, hotel og pakkerejser til Mauritius.

Sevilla – Spanien

Det ægte Andalusien med tapas, flamenco og snørklede gader venter i Sevilla. Byen har ofte 40° C i sommermånederne, men i oktober er temperaturen blevet lidt mere menneskelig og som en bonus, er her færre turister. I oktober ligger temperaturen på 24° C til 27° C og der falder ca. 70 mm regn. Fly, hotel og pakkerejser til Sevilla.

Kap Verde

Den lille østat langt ude i Atlanterhavet er mest kendt for sine gode strande på Sal og Boavista, men her er også masser af smuk natur. Som en bonus er Kap Verdes mindre kendte øer stadig forholdsvis uberørte af turismen. Temperaturen ligger på ca. 27° C til 29° C i oktober, hvor der falder ca. 50 mm regn. Fly, hotel og pakkerejser til Kap Verde.

Giliøerne – Indonesien

De små øer, der ligger ud for Lomboks nordvestkyst er et lille paradis. Er du til fest og farver, så vælge Gili Trawangan, mens du skal tage til Gili Air og Gili Meno, hvis du vil have fred og ro. Fælles for øerne er dog de skønne strande med klart turkisblåt vand. I oktober kan du forvente temperaturer på 32° til 34° C og ca. 40 mm regn. Fly, hotel og pakkerejser til Giliøerne.

Nepal

Oktober er den perfekte måned at besøge Nepal. Der er klart vejr og temperaturen ligger pænt over 20° C. Nepal er selvfølgelig trekkernes paradis, men du kan også opleve pragtfulde templer, enestående natur og snuppe en safari i Chitwan Nationalpark. Temperaturen ligger på ca. 24° til 26° C og der falder ca. 60 mm regn. Fly, hotel og pakkerejser til Nepal.

Aruba

Den caribiske ø ligger udenfor orkanbæltet, og her finder du varmt vejr i oktober. Selvfølgelig kan Aruba byde på gode strande, men her er også smuk natur, og så kan du stå ansigt til ansigt med de herlige flamingoer, der selvfølgelig holder til på Flamingo Beach på øens vestside. Forvent temperaturer på 30° til 32° C og ca. 80 mm regn i oktober. Fly, hotel og pakkerejser til Aruba.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*