22. juni 2018

De hotteste bydele lige nu (Vesterbro er en af dem)

Lonely planet giver deres bud på de hotteste bydele netop nu

Det er rejsebogsforlaget Lonely Planet, der har sat navn på de 10 hotteste bydele i verden lige nu. Københavnske Vesterbro er med på listen, og bydelen gør sig især bemærket ved Kødbyen, der sammen med West Market har udviklet sig til et madmekka. Sidstnævnte er dog på retur, men både Mikeller og Fermentoren, der begge er herlige ølsteder, bliver også fremhævet.

Vesterbro er fornemt placeret på listen, som også tæller bydele i en stribe af verdens meste populære byer. Således har London, New York og Rio de Janeiro områder, der af lokale bliver fremhævet som noget særligt og som er værd at besøge.

I London er det bydelen Tooting, der omtales som stedet, hvor du får noget af storbyens bedste indiske mad (omtalt som The Curry Corridor). Du kan også shoppe på Tooting Market, besøge gode pubs og plaske rundt i Londons største swimmingpool i Tooting Bec Lido

I New York er det Sunset Park i Brooklyn, der gør sig bemærket med et anderledes mix af kinesiske og latinamerikanske butikker, barer, og restauranter. Det er et multikulturelt område, hvor du kan opleve de mest fantastiske solnedgange ved det sydlige Manhattan.

Men vi skal til Firenze, Seoul og Lissabon for at finde de mest trendy bydele lige nu.

Top 10 listen ser således ud:

  1. Borgo San Frediano, Firenze – Italien
  2. Seongsu-dong, Seoul – Sydkorea
  3. The Triangle, Lissabon – Portugal
  4. Vesterbro, København – Danmark
  5. Business Bay – Dubai
  6. Damansara Heights, Kuala Lumpur – Malaysia
  7. Sunset Park, New York – USA
  8. Botafogo, Rio de Janeiro – Brasilien
  9. Frelard, Seattle – USA
  10. Tooting, London – England

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*