22. juni 2018

Danskerne rejser længere væk

Eksotiske rejser er i høj kurs

Som vi har skrevet tidligere, hvor det var Jysk Rejsebureau, der oplevede en stigning i antallet af danskere, der rejser til oversøiske destinationer, så kommer to charterbureauer nu med samme melding.

Det er TUI og Bravo Tours, der begge sælger flere og flere rejser til eksotiske rejsemål. Ifølge Nikolai Johnsen, der er pressechef i TUI, så er mange oversøiske destinationer nu til at betale for almindelige danskere. Det er f.eks. Mexico, Mauritius og Den Dominikanske Republik, der pga. af nye moderne flytyper og stigende konkurrence er blevet billigere.

Efterspørgslen har fået TUI til at introducere nye eksotiske rejsemål med rutefly til bl.a. Bali, Goa, Zanzibar og Sri Lanka. Charterbureauet har egne direkte fly til bl.a. Phu Quoc i Vietnam, der sælger rigtig godt, Punta Cana i Den Dominikanske Republik og selvfølgelig flere destinationer i Thailand.

Netop Thailand er og bliver danskernes feriefavorit, fortæller Stig Elling, der er rejseambassadør hos Bravo Tours. Hua Hin går aldrig af mode, men Bravo Tours’ rejser til Koh Chang er mere populære end nogensinde, siger Stig Elling til takeoff.dk

Bravo Tours kigger også vestpå til Caribien og Den Dominikansk Republik, der ligesom Thailand hitter i år. Charterbureauet har ikke kun noteret sig, at danskerne rejser længere væk, men også at vi gerne rejser flere gange om året.

Hos TUI sælger man i år 73 % flere såkaldt eksotiske rejser end for 10 år siden, skriver takeoff.dk

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*