16. januar 2019

Danskerne hamstrer rejser i det varme vejr

Den varme sommer stopper ikke rejsesalget

Rethymnon

Selvom det er rekordvarmt og solen skinner fra en skyfri himmel, så er danskernes rejselyst uændret.

Det skriver standby.dk, der har spurgt Danmarks tre største charterbureauer, hvordan det gik med rejsesalget på den hede onsdag, hvor temperaturen kom op på 33,6 °C på Bornholm.

Hos Spies blev der solgt lige så mange rejser som på samme dag sidste år selvom bureauets hjemmeside havde 5 % færre besøgende. Det er august- og septemberrejser, der bliver solgt, men også rejser til den kommende vintersæson.

Carlos Cebrian, der er produktchef hos Spies siger, at priserne på rejser i august og september ligger under kr. 2000,-, og det skyldes selvfølgelig den mindre efterspørgsel pga. det gode vejr herhjemme.

Også hos TUI, der er Danmarks andenstørste charterbureau havde man en en fantastisk onsdag, og det var især vinterrejser, der blev solgt. Den tendens bekræfter man hos Bravo Tours, hvor kunderne også er begyndt at booke rejser til næste sommer.

Landets tredjestørste charterbureau kørte kampagner i onsdags, og det var primært rejser i august, september og oktober, der blev langet over disken. Samlet blev de ifølge adm direktør Peder Hornshøj solgt 40 % flere rejser end onsdag i uge 31.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*