22. juni 2018

Danskerne drømmer om at rejse

En jordomrejse ligger øverst på vores bucket list

I en stor undersøgelse foretaget af Budget Biludlejning fremgår det, at de fleste danskere drømmer om at rejse. Hele 69 % har rejser øverst på deres såkaldt bucket list, en liste, der indeholder alle de ting man gerne vil opnå, inden man dør.

Undersøgelsen viser, at over halvdelen af danskerne drømmer om en jordomrejse. Hele præcist, så har 55,6 % en rejse jorden rundt øverst på deres bucket list.

68 % af de 1000 danske deltagere fortæller, at de har en ønskeliste, som de løbende justerer, når nye drømme melder sig. Drømme, som vi ikke er bange for at dele med andre, viser undersøgelsen. Det er ikke blot venner og bekendte, der får del i vores ønsker, men også fremmede mennesker på Facebook.

Vi er ikke alene om at have rejsedrømme. På tværs af kulturer, geografi og sprog, så har europæerne nogenlunde de samme ønsker på deres bucket list.

Udover at rejse, så drømmer vi også om at eje biler, både, designertøj og dyre smykker. Af oplevelser ligger faldskærmsudspring, at svømme med delfiner og spise på en Michelinrestaurant højt på listen. Andre drømmer om at stifte familie eller åbne egen virksomhed.

Generelt for alle de europæiske deltagere i undersøgelsen, så er det økonomien, der spænder ben for drømmene. Vi har ikke pengene til at gøre det vi ønsker og heller ikke mulighed for at spare op til det.

Budget Biludlejnings undersøgelse harmonerer fint med, at vi tidligere har kunnet fortælle, at danskerne bruger skattepenge på rejser og at vi er villige til at sige nej til sex og alkohol for at kunne rejse.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*