28. maj 2018

Billige flybilletter

Første skridt til en solrig drømmerejse er at finde gode og billige flybilletter. Siden det blev muligt at sidde foran sin computer og booke flybilletter, har det været lidt af en jungle at finde lige præcis det, man søger. Hvor finder man de bedste og billigste flybilletter?

Et spørgsmål, der ikke kan svares entydigt på. Priserne ændrer sig fra time til time, og det er bare om at holde øje i den periode man gerne vil af sted.

Et par gode tip når du søger efter billige flybilletter:

• Vær fleksibel med ud- og hjemrejsedatoer, der kan være penge at spare
• Tag en mellemlanding undervejs, det giver ofte billigere billetter
• Start i god tid med at søge og prøv forskellige dage – weekenden er ofte den dyreste
• Tjek alternative lufthavne. Måske er den nærmeste lufthavn ikke den billigste

I dag findes der utallige flybookingsider, men hvilken skal man vælge? Den hurtigste og den, der giver de bedste og billigste billetter tænker du nok.

Her kan du med fordel benytte Supersaver, der som regel har de billigste billetter og som både får gode anmeldelser og er medlem af Danmarks Rejsebureau Forening.

Du kan også bruge søgesider som f.eks. Momondo, der crawler nettet for de billigste flybilletter. Vær dog opmærksom på, at en del af de bookingsider, der bliver henvist til kører med en noget tvivlsom forretningsmodel og ofte får rigtig dårlige anmeldelser (ingen nævnt, ingen glemt).

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*