18. november 2018

Billige rejser til Dubai – book selv eller få alt inkluderet

Sådan får I en billig rejse til Dubai

Dubai er et af de rejsemål, som oplever størst fremgang i antallet af danske besøgende. Her finder du et internationalt miljø med gode strande, lækre hoteller og fremragende restauranter.

Se her, hvordan du booker billige rejser til Dubai – enten som book selv eller via dansk rejsebureau.

 

Book selv

Skal du bare have fly og hotel, så er det som regel billigst selv at booke jeres rejse online. Søg flybilletter hos Momondo og find det hotel, som passer jer på hotels.com, der har prisgaranti og et kæmpeudvalg af hoteller.

Ifølge Momondo finder I de billigste flybilletter fra København til Dubai i marts og november. Det er direkte fly med Emirates, men ofte er det billigere at tage en mellemlanding undervejs.

I kan booke lufthavnstransfer hos Hoppa og vil I opleve noget af alt det, som Dubai har at byde på, så klik ind på Viator (ejet af Tripadvisor), hvor I kan købe udflugter og endda springe køen over til nogle af de største seværdigheder.

 

Book hos et rejsebureau

Vil I gerne have alt tilrettelagt hjemmefra – fly, transport og hoteller, eller vil I se mere af Emiraterne, f.eks. Abu Dhabi eller Ras el-Khaimah, så kan det være en god idé at få hjælp af et rejsebureau.

Jeg samarbejder med et dansk rejsebureau, der er medlem af Rejsegarantifonden og har en score på 9,6 på Trustpilot, som laver Danmarks absolut bedste rejser til Dubai. Klik ind på min side thailandrundt.dk for at se mere.

Husk, at du også kan tage et stop i Dubai på din rejse til f.eks. Thailand og det øvrige Sydøstasien. En populær kombination, der giver en ekstra dimension til jeres rejse.

Nedenstående er kun forslag – I kan få præcis den rejse I ønsker.

Dubai til superpris
Til jer, der vil bo godt til en rigtig god pris tilbyder vi et dejligt 4-stjernet hotel i den gamle bydel, der giver luft i budgettet til shopping.
8 dage fra kr. 5.400,- pr. person

Dubai luksus
Når kun det bedste er godt nok. Bo på luksuriøst 5-stjernet hotel ud til Jumeriah Beach, der er Dubais bedste strand.
8 dage fra kr. 10.550,- pr. person

Ras el-Khaimah og Dubai kombination
Oplev både Ras el-Khaimah og Dubai. I bor på 4-stjernede hoteller med morgenmadsbuffet inkluderet.
8 dage fra kr. 5.750,- pr. person

Fly t/r, alle transporter og håndplukkede hoteller er inkluderet i prisen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*