FORSIDEN : TISVILDE STRAND
:
:
:
Tisvildeleje

Tisvilde er en af Danmarks mest populære badebyer. I sommermånederne er her rigtig mange mennesker, og på varme dage kan man hverken komme frem eller tilbage i byen. Tisvilde er ikke særlig stor, og hovedgaden løber lige ud i den store parkeringsplads ved stranden.

Her skal man komme tidligt for at få en p-plads, alternativt kan man parkere på hovedgaden, men det er selvfølgelig alle disse biler der giver trafikprop. Ved p-pladsen er stranden dejlig sandstrand, her og der er der dog sten i vandet, der til gengæld er rent og klart.

Man kan se de sjove gamle badehuse, en tradition der startede omkring år 1900, og som i dag er meget populære. Ned ad stranden begynder et dejligt klitlandskab, her ligger en del nøgenbadere. Ved p-pladsen er der iskiosk og toiletter. Tisvilde Strand løber ud i området ved Asserbo, hvor der ligeledes er skøn strand.Også om aftenen er der liv og glade dage i Tisvilde. Her er flere gode spisesteder og caféer, f.eks. Tisvilde Strandhotel, Claus B og Tisvildeleje Caféen. Fra stranden kan man se en fantastisk solnedgang.

Området har også en meget smuk natur, Tisvilde Hegn er Danmarks femte største skov og her kan man i Troldeskoven se ældgamle skovfyr. Mod syd ligger Arresø, Danmarks største sø, her er et fantastisk fugleliv.

Det tager ca. en halv time at køre til Hillerød, en livlig by med en lang gågade der nok vil være populær for de shoppinglystne. Hillerød er naturligvis mest berømt for Frederikdborg Slot der ligger fantastisk smukt. Slottet indeholder det meget spændende Nationalhistoriske Museum.

I Tisvildeleje og omegn er der masser af muligheder for overnatning, man kan campere eller leje et af de utallige sommerhuse. Byen har faktisk også et par hoteller, f.eks. Tisvildeleje Strandhotel eller Helenekilde Badehotel.

Har du kommentarer til denne strand eller kender du en anden god strand i Danmark, så hører vi gerne fra dig. Du kan maile til os her.Tisvildeleje er en yderst populær badeby
ForsidenAsserbo/LiselejeKysing StrandHoustrup StrandHusby Klit StrandSkovmose/KærnelandAmager Strandpark
Bookmark and Share


VEJRET I GILLELEJE


ANNONCE