HJEM / STRANDE / TISVILDE STRAND - DET NORDSJÆLLANDSKE BADEPARADIS


Tisvilde Strand - det nordsjællandske badeparadis

Tisvilde er en af Danmarks mest populære badebyer. I sommermånederne er her rigtig mange mennesker, og på varme dage kan man hverken komme frem eller tilbage i byen. Tisvilde er ikke særlig stor, og hovedgaden løber lige ud i den store parkeringsplads ved stranden.


ARKIVERET UNDER STRANDE


Man skal komme tidligt for at få en p-plads ved stranden. Alternativt kan man parkere på hovedgaden, men det er selvfølgelig alle disse biler, der giver trafikprop. Ved p-pladsen er stranden dejlig sandstrand, her og der er der dog sten i vandet, der til gengæld er rent og klart.

Man kan se de sjove gamle badehuse, en tradition der startede omkring år 1900, og som i dag er meget populære. Ned ad stranden begynder et dejligt klitlandskab, her ligger en del nøgenbadere. Ved p-pladsen er der iskiosk og toiletter. Tisvilde Strand løber ud i området ved Asserbo, hvor der ligeledes er skøn strand.

Også om aftenen er der liv og glade dage i Tisvilde. Her er flere gode spisesteder og caféer, f.eks. Helekilde Badehotel, Tisvilde Bistro og Bistro Bistro. Musikfestivalen "Musik i Lejet" afholdes i uge 29, og det giver en skøn atmosfære i byen. Fra stranden kan man se en fantastisk solnedgang, og det samler som regel mange mennesker.

Tisvildeleje er en yderst populær badeby


Området har også en meget smuk natur, Tisvilde Hegn er Danmarks femte største skov og her kan man i Troldeskoven se ældgamle skovfyr. Mod syd ligger Arresø, Danmarks største sø, her er et fantastisk fugleliv.

Det tager ca. en halv time at køre til Hillerød, en livlig by med en lang gågade der nok vil være populær for de shoppinglystne. Hillerød er naturligvis mest berømt for Frederikdborg Slot der ligger fantastisk smukt. Slottet indeholder det meget spændende Nationalhistoriske Museum.

I Tisvildeleje og omegn er der masser af muligheder for overnatning, man kan campere eller leje et af de utallige sommerhuse. Byen har faktisk også et par hoteller, f.eks. Tisvildeleje Strandhotel eller Helenekilde Badehotel. Se mere i artiklen Sommer i Tisvilde.
SHOP TIL FERIEN

Olloclip - linser til din smartphone
Prisvindende linsesæt du nemt kan sætte på din smartphone.

Pris: 589,00
Vina Errazuriz, Shiraz 2011
Saft og kraft til efterårsmaden. En rigtig populær vin

Pris: 65,00
Rejseguides og bøger
Find masser af nyttige guides og spændende skønlitteraur til ferien.

Coola Classic Sunscreen SPF 30
Solcreme i topkvalitet, der er blødgørende og parabenefri.

Pris: 199,00FLERE SOLRIGE ARTIKLER
KATEGORIER

EUROPA / STRANDE / ASIEN / FERIELIV / SOMMERFERIE / INSPIRATION / CARIBIEN / HOTEL / NORDAMERIKA / MAD & DRIKKE / VINTERFERIE / SYDAMERIKA / OCEANIEN / MODE & HELSE / AFRIKA / REJSEKONKURRENCER / MINIGUIDE


FØLG OS PÅ

GODE TILBUD
Masser af gode tilbud - spar op til 64 % på din rejse
Søg flere end 100 rejsesites samtidig og få den bedste pris
Masser af gode rejseforslag på thailandrundt.dk
Få et varigt vægttab med en slankekur, der virker.
Masser af gode vine - Danmarks største udvalg af vin og spiritus